Spread the love

În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Năvodari l-au desemnat pe vicepreședintele Valentin Sterpu ca fiind candidatul din partea formațiunii la funcția de primar al orașului.

Valentin Sterpu este alături de filiala USR Năvodari încă de la început, are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este consultant management într-o companie internațională.

„Alături de echipa sa, Valentin Sterpu își propune să transforme orașul Năvodari într-o comunitate puternică, în care administrația se face corect, iar banii publici sunt cheltuiți în interesul cetățenilor. Pentru USR Năvodari fiecare cetățean este important, motiv pentru care ne dorim să trăim într-un oraș dezvoltat, în care să ne simțim respectați și în siguranță. Având vastă experiență în interacțiunea cu oamenii, Valentin Sterpu este obișnuit să asculte și să valorifice ideile și potențialul fiecăruia, fiind candidatul ideal alături de care orașul Năvodari să meargă pe drumul către a deveni un oraș modern”, au precizat reprezentanții USR Năvodari.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *