USR l-a convins, PNL nu s-a opus: Vergil Chițac a DEMISIONAT din funcția de primar al Constanței!

Șoc teribil astăzi dimineață la departamentul de Resurse Umane al Primăriei Constanța, unde, printre mormanele de cereri de concediu depuse, a figurat și o… demisie. Și nu orice fel de demisie, ci a celui mai înalt în grad din instituție: primarul Vergil Chițac. Convins că nu poate să ducă la îndeplinire nici unul din proiectele imaginare și chinuirea constănțenilor durează prea mult, încă doi ani, edilul a ajuns la concluzia că… nu se merită. De altfel, pe fondul circotecii din PNL, cei de la USR au profitat de moment și au insistat.

„Colegii mei au vorbit cu Chițac, dar eu l-am sunat aseară pe Gabi Comănescu și i-am zis: Ai văzut mă Gabi? Numai afaceri proaste faci, nimic nu-ți iese. Când ți-am zis că e pământ de flori, tu nu, Batman, Batman…”, a spus deputatul Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

De altfel, se pare că și mogulul din Port este bucuros de situație. „Decât un cățeluș care-l îngroapă, mai bine să nu controleze pe nimeni. A plecat cu barca la dacea lui de la Soci, în vacanță, de fericire”, ne-a spus un GSP-ist care a luat ultimul salariu în noiembrie 2007, dar e entuziasmat că are de primit.

Și la PNL s-a așternut o atmosferă de ușurare, cu o singură excepție: președintele de la municipiu, Septimiu Bourceanu, care trebuie să gestioneze ultimul mohican al lui Chițac: Felicia Ovanesian. City-managerul s-a legat cu lanțuri de biroul din Primărie și susține că nu pleacă până nu rezolvă cu tot ceea ce înseamnă urbanism în oraș. „Doar părerea mea contează! Mi-am făcut contract pe viață aici!” – suspină singură, în birou, Ovanesian, misiunea de evacuare căzând pe umerii senatorului liberal. „Dacă o rog cu frumosul, nu vrea; dacă sun la jandarmi, sunt băiat rău… nu știu cum o scot la capăt…”, s-a plâns Bourceanu la partid.

Aseară, la sediul PNL Constanța, au ajuns 40 de camioane pline cu pliante galben-albastre și fotografia lui Ionuț Rusu, cu textul: „Împreună salvăm, 2024!” „Ne-a zis să nu ne atingem de ele, că îi trebuie pentru nu știu ce pe străzi de săptămâna viitoare”, a spus un liberal pentru TOMIS NEWS.

Am încercat să luăm un punct de vedere și de la președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Nu am auzit de acest domn Virgil, Vergil, Mergil, cum îi ziceți… Eu sunt la București, fac bugetul de stat pe 2023…”, a spus Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

La PSD, lucrurile sunt simple: „Noi, ca de obicei, suntem cuminți”, ne-a spus un consilier local social-democrat.

Din păcate pentru Constanța, acest text nu reflectă o situație reală. Marcăm 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.