USR, „jupuită” din nou de PMP la Medgidia. Palaz: „Renaștem după ce Vrabie ne-a păcălit cu tot felul de promisiuni”

În cursul acestei zile, organizația PMP Medgidia s-a întărit cu noi membri. Potrivit PMP Constanța, echipa din Medgidia a renăscut după ce ani de zile actualul primar, Valentin Vrabie, a păcălit oamenii organizației cu tot felul de promisiuni și i-a dezbinat, acesta nedorind concurență politică. Astfel, vicepreședintele USR Medgidia, Viorel Petrean, împreună cu membrii fondatori, Ghiea Daniela și Gîrbă Victoria, s-au alăturat PMP Medgidia, fiind a doua destructurare a USR în acea localitate, după plecarea lui Iasemin Agi.

Astăzi, am decis să demisionez din USR. Am fost ales în mod democratic și transparent vicepreședinte al filialei USR Medgidia pentru patru ani. Viziunea mea politică nu se mai identifică cu acest partid, în care interesele de clan primează în fața valorilor și principiilor care au fost retrogradate la nivel de slogan. Cred că în anul 2020, a face politică înseamnă cu totul altceva. Cred că valoarea unui partid politic rezidă în oamenii pe care îi atrage și promovează mai presus de interesele obscure”, a declarat Viorel Petrean

Salut venirea noilor colegi în PMP. Mă bucur și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordă mie și echipei PMP Medgidia. Îi asigur de maximă deschidere pentru ideile și principiile lor corecte față de administrația Vrabie care este nocivă pentru Medgidia. Le urez spor și putere de muncă”, a declarat președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.