USR jubilează după o luptă electorală „inegală”. Stelian Ion anunță continuarea războiului cu PNL!

Echipa USR-PLUS de la Constanța a organizat, luni, o conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor locale care s-au desfășurat duminică. Președintele USR-PLUS Constanța, candidatul la președinția Consiliului Județean, Remus Negoi, a punctat că va pune o presiune enormă pe proaspătul președinte al CJ, Mihai Lupu.

„Candidatul PNL este cel care a câștigat, îl felicit cu ocazia aceasta. Sper totuși, pentru că lupta a fost acerbă și nu de puține ori a fost inegală, pentru că resursele noastre nu s-au comparat sub nici o formă cu resursele lor. Sper ca cel care a câștigat să își respecte măcar o parte dintre promisiuni și ceea ce vă pot promite este că USR-PLUS, prezentă în CJ, va pune o presiune enormă pentru ca propriile noastre proiecte să fie puse în practică”, a spus Remus Negoi.

Candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului, deputatul Stelian Ion, s-a arătat entuziasmat de faptul că PSD a pierdut alegerile la Constanța, în mod răsunător, însă nu i-a menajat nici pe liberali, în special pe proaspătul primar, Vergil Chițac.

„Constanța va renaște, exact cum am spus în campania electorală. Că vor unii, că nu vor, valului acestei schimbări nu se pot opune și îi vom forța și îi vom obliga, pentru că fără noi nu au încotro, să facă în așa fel încât acest oraș să renască mai devreme, nu mai târziu. Este bizar, în ciuda rezultatelor unor alegeri, că nu ai fost clasat pe locul 1, primești în continuu felicitări de la toată lumea. Oamenii și-au dat seama despre ce a fost vorba în această campanie. Este foarte clar că orașul nostru și-a dorit schimbarea, o schimbare reală. Au arătat oamenii la europarlamentare, în 2019 și au arătat și acum. Este fabulos că am scăpat de PSD în Constanța! Nu pentru că nu ne plac aceste litere, ci pentru că PSD în Constanța a însemnat corupție generalizată, subdezvoltare, sărăcie. Nu este doar o realizare a noastră, ci a constănțenilor, cărora le mulțumesc foarte mult. Decebal Făgădău s-a bătut singur, prin nerealizările lui, prin faptul că deși a avut o mare șansă – să intre în istorie, chiar dacă era de la PSD și s-a detașat cu câteva procente în fața acestui partid – avea marea șansă să schimbe orașul, să facă din el unul european, frumos, curat. Nu a făcut-o, nu a putut, nu a vrut, e treaba domniei sale. PSD, pentru 20 de ani de acum încolo, exact cât ne-a ținut pe noi în subdezvoltare, va intra în concediu prelungit! Le dorim concediu plăcut, să fie sănătoși, să ne lase în pace. De cealaltă parte, ne-am luptat cu un balaur cu două capete. Nu doar cu mafia PSD-istă, ci și cu interese dubioase, cu niște interese care au împins lucrurile foarte departe în această campanie și cu anumite manevre au reușit să impună un candidat la Constanța, care a și câștigat alegerile! Despre ce manevre vorbesc: minciunile sfruntate care ni s-au vânturat sub nas câteva luni, cei din echipa lui Vergil Chițac, care avea 39%, 150%, era singurul care se lupta cu Făgădău. Am demonstrat tuturor că a fost o minciună care a ținut, o parte, din păcate. Chiar și alegători ai noștri au migrat din disperare pentru a scăpa de PSD către candidatul PNL, care alte merite în afară de aceste minciuni pe care a reușit să le impună cu forță nu a avut. Dacă am fi avut alegeri în două tururi, USR – PLUS ar fi câștigat și Primăria. Nu am nici o îndoială în acest sens”, a spus Stelian Ion.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.