USR-iștii vor avea un Congres „de bun simț”: Tot la Romexpo, dar cu… 150 de persoane

Biroul Național al USR PLUS a decis, vineri, organizarea congresului din 2-3 octombrieîn condiții de maximă siguranță, cu maxim 150 de persoane simultan” în sala mare de la Romexpo, în antiteză cu Congresul PNL de sâmbătă în care liberalii aduc 5.000 de oameni la Romexpo și în contextul în care fostul prefect al Capitalei a spus că organizarea Congresului PNL, cu 5.000 de participanţi, nu ar trebui permisă, conform „regulilor de bun simţ”.

La congresul USR PLUS „participă doar persoane vaccinate”, conform unei decizii din iulie a Biroului Național, dar în având în vedere situația epidemiologică și restricțiile de organizare a evenimentelor publice, USR PLUS își asumă respectarea regulilor și a decis organizarea congresului în sistem hibrid. Astfel, în prima zi a congresului vor fi prezenți la Romexpo copreședinții USR PLUS, membrii Biroului Național, echipele care candidează la Biroul Național și vor susține prezentări, invitați internaționali, comisia electorală, staff-ul tehnic și presa. În sală vor fi maxim 150 de persoane simultan, care vor respecta regulile de distanțare socială și vor purta mască obligatoriu.

Cei 1200 de delegați care vor vota în cadrul congresului componența noului Biroul Național vor veni la locație împărțiți pe fluxuri orare pentru a-și exercita votul. Evenimentul de la Romexpo din 2 octombrie va fi transmis LIVE integral, astfel încât toți membrii USR PLUS să urmărească discursurile de la Romexpo. În a doua zi a congresului, 3 octombrie, dezbaterile privind modificarea statutului USR PLUS vor avea loc într-o ședință exclusiv online.

USR PLUS reiterează mesajul de încurajare a vaccinării, singura soluție pentru a învinge pandemia, și face un apel la toate forțele politice să respecte regulile și să transmită mesaje de responsabilitate pentru public.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.