USR-iștii răsuflă ușurați: Dan Barna, candidat comun al USR-PLUS la prezidențiale, Cioloș visează să fie iar premier! Negoi: „Era normal să fie așa!”

Președintele USR Dan Barna va candida la alegerile prezidențiale din toamnă din partea Alianței USR – PLUS. Totodată, președintele PLUS Dacian Cioloș va fi premierul desemnat de Alianță în orice formulă politică după parlamentare.

CITEȘTE ȘI:

Decizia de vineri este una pe care cei de la USR o așteptau de mai mult timp, aceștia fiind ținuți în corzi de colegii de la PLUS, care au anunțat chiar în timpul Congresului USR că și ei își vor desemna un candidat pentru prezidențiale.

În toată această perioadă, cei de la USR au tot propus în spațiul public varianta candidat prezidențiale – USR, premier – PLUS. Se pare că, într-un final, cei de la PLUS au convenit această formulă, așa cum ne-a confirmat și președintele USR Constanța, Remus Negoi:

„Ne bucurăm! Era normal, firesc să fie așa. Domnul Cioloș are o funcție destul de importantă la Parlamentul European și era normal să fie candidatul USR reprezentantul comun”, a spus Remus Negoi, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.