USR-iștii constănțeni îl demască pe noul șef AUR Mangalia: „Cristian Radu și-a început MANEVRELE pentru încă un mandat”

Au fost înființări de organizații în weekendul care a trecut la AUR Constanța. Vorbim aici de organizațiile Techirghiol – unde coordonator este fostul social-democrat Florea Constandin și Mangalia, unde frâiele au fost preluate de fostul șef al sucursalei Polaris, Florin Jianu. La evenimentul de la Mangalia a participat și George Simion, fără ca acesta să știe cine este Jianu: fost PSD și city manager al orașului Mangalia.

jianu carp simion mangalia

La auzul veștii, USR Constanța a luat foc, susținând fapt că primarul Cristian Radu și-a început „obișnuitele manevre cu doi ani înainte de alegerile locale”, pentru ca acesta să își mai asigure un mandat, printr-un om de încredere cocoțat fix la șefia locală a AUR:

„Colegii noștri din USR Mangalia ne arată ce s-a întâmplat în ultimul sfârșit de săptămână în oraș: “Weekend plin de evenimente politice la Mangalia. AUR si-a deschis filială locală, PER are un nou membru, Mohammad Murad. Pare-se că Mangalia devine tot mai ofertantă pentru diverse formatiuni politice care se activează în perspectiva alegerilor din 2024. În bine-cunoscutul spirit antreprenorial al primarului Mangaliei, cu doi ani înainte de alegerile locale, acesta şi-a început obişnuitele “manevre”, menite să-i mai asigure încă un mandat. După ce formaţiuni politice precum PSD sau ProRomânia au bătut palma, de conjunctură, cu Cristian Radu şi PNL, votând, în Consiliul Local o sumedenie de proiecte cu dedicaţie, a venit rândul ca şi un partid extremist, precum AUR, să apară în Mangalia, cârmuit, surpriză, de nimeni altul decât FLORIN JIANU, fost pesedist, ca orice traseist care se respectă! Tânărul Jianu a fost, aşa cum declară, directorul societăţii de salubrizare Mangalia, ca, mai apoi, să devină mâna dreaptă a lui Cristian Radu, fiind uns în funcţia de city manager al oraşului. Îl putem considera, astfel, mai apropiat de primarul Radu decât însuşi viceprimarul, pentru că funcţia de administrator public poate fi deţinută numai de o persoană (sau mai multe) numită expres de primar! Din fotografiile postate pe reţelele de socializare de către participanţii la acţiunea de înfiinţare a AUR Mangalia se vede că, la eveniment a participat însuşi George Simion, trompeta lui Putin, cel care declara că „românii nu au nimic, deci nu au pentru ce lupta”. Şi, pentru că nimic nu este întâmplător, în aceeaşi sală a mai fost prezent şi un alt prieten al primarului Radu, Marian Mătăsaru, fost apropiat al lui Zanfir Iorguş și finul lui Florin Jianu. Asta ca să avem tabloul complet al “încuscriiilor” din pitorescul politicii autohtone… Concluzia: avem un primar cu simț al afacerilor, care îsi pune ouăle în mai multe coșuri pentru a-și diversifica portofoliul de investiții”, au transmis USR-iștii constănțeni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.