USR-iștii constănțeni au înființat „comisia anti-Niță” de la CT BUS

Consilierii locali municipali au avut vineri ședință și, printre proiectele adoptate, s-a regăsit și cel referitor la „aprobarea componenței, obiectivelor și funcționării Comisiei mixte privind Baza Nautică a CT BUS SA, fostă IJTL, fostă RATC aflată pe malul lacului Siutghiol”. În ciuda unor contre politice, acest proiect i-a unit pe cei de la USR-PLUS și PNL, care au bătut palma pentru înființarea respectivei comisii.

În urma unei adrese a domnilor din sindicat, mi-au fost aduse la cunoștință mai multe lucruri, printre care și această bază nautică. În 2004 a fost înstrăinată, dar ei au folosit-o până în 2017, când a fost demolată de cei de la CT BUS. Pentru cei care știu un pic, acolo – este un pic ciudat – să vină cineva cu un titlu de proprietate din 2004. Acolo se aduceau rebuturi, se împingeau în lac, acea suprafață așa s-a format, prin aducerea de lucruri pe care nu le mai foloseau. Am propus o comisie formată din partide plus din Primărie, de la patrimoniu, juridic și de la CT BUS. (…) La sfârșit vom face un raport și îl prezentăm în Consiliul Local”, a motivat consilierul local Mihai Ochiuleț.

În urma votului de vineri, comisia este formată din următorii: Mihai Ochiuleț (USR-PLUS), Cristiana Popescu (USR-PLUS), Teodor Popa (PNL), Cristian Tincu (PSD), Mariana Bălă (șef birou investiții CT BUS), Iuliana Răduțoiu (juridic Primărie) și Sorina Gherasim (director executiv patrimoniu Primăria Constanța).

Directorul general al CT BUS, Bogdan Niță, este printre ultimii manageri susținuți de fosta administrație.

Obiectivul comisiei este analiza și verificarea tuturor actelor care au stat la baza alocării suprafeței de teren aferente Bazei Nautice a CT BUS SA, fostă IJTL, fostă RATC, situată pe malul lacului Siutghiol(Mamaia), aflată până în 2003 în patrimoniul municipalității și folosită de angajații societății de transport până în anul 2017. De asemenea, perioada de funcționare este de 6 luni.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *