USR își varsă nervii pe PNL. Stelian Ion: „Ne adâncim în criză politică. Sunt DEZAMĂGIT de Orban și Iohannis. Este de NEIERTAT! Trebuie să ieșim din COȘMARUL ăsta, care include actualul guvern!”

Primul ministru desemnat, Florin Cîțu, și-a depus joi mandatul, cu doar câteva momente înainte de votul de învestire din Parlament. Vestea este cu atât mai surprinzătoare, întrucât se vehicula faptul că Florin Cîțu ar fi reușit să strângă o majoritate parlamentară și, astfel, măcar criza politică ar fi încetat. Președintele României, Klaus Iohannis, a luat act de decizia lui Florin Cîțu. Astfel, 136 de senatori şi 329 de deputaţi au fost prezenți degeaba, joi, în Parlament.

CITEȘTE ȘI:

Decizia lui Cîțu a atras nenumărate critici, evident de la PSD, dar și de la ALDE și, în mod special, de la USR. Dan Barna a avut o ieșire extrem de nervoasă, iar deputatul constănțean Stelian Ion a arătat, chiar în ședința Parlamentului care… nu a mai început, că este dezamăgit de Florin Cîțu, Ludovic Orban și Klaus Iohannis. USR-iștii consideră că au fost duși de nas de liberali, iar Stelian Ion a fost tranșant: trebuie să ieșim din coșmarul ăsta!

„Ceea ce se întâmplă în Parlamentul României este incredibil. Suntem extrem de dezamăgit de colegii din PNL, de Cîțu, de Orban, sunt dezamăgit și de Klaus Iohannis. Așa ceva în momente în care criza din România se adâncește pe zi ce trece, să îți bați joc de o țară întreagă, să te gândești numai la calcule electorale, numai la interese meschine, este absolut de neimaginat și de neiertat. Nu au absolut nici un motiv plauzibil pe care să ni-l ofere tuturor. Din momentul în care au declarat că votează guvernul, că vor stabilitate, ne așteptam să își țină cuvântul. Acum bat în retragere, e a doua ratare, ne adâncim în criză politică, în condițiile în care trebuia să luăm niște măsuri, inclusiv în Parlament, care să fie legate de situația de sănătate publică, cu virusul ăsta blestemat. Este șocant, efectiv, ce fac acești oameni. Cred că este o clasă politică care trebuie resetată, trebuie schimbată din temelii. Căutăm soluții, trebuie să ieșim din coșmarul ăsta, care include și actualul guvern”, a spus Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.