USR insistă la Iohannis pentru alegeri anticipate. Stelian Ion: „În plan personal, obiectivul meu principal este acela de a alunga PSD din Primăria Constanța”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, are joi consultări cu partidele parlamentare în vederea nominalizării unui premier, după ce Guvernul Orban a fost demis.

CITEȘTE ȘI:

Primii au fost invitaţi reprezentanţii PNL, care ar urma să îl propună tot pe Ludovic Orban. Imediat după PNL, Iohannis a avut programată întâlnirea cu reprezentanţii PSD, care, împreună cu PRO România, îl propun pe Remus Pricopie pentru funcţia de premier. Preşedintele ar putea face joi seară anunţul privind numele prim-ministrului desemnat. Totodată, după PSD, la consultări participă USR, UDMR, PMP, Pro România, dar și grupul minorităților.

CITEȘTE ȘI:

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat joi, înainte de consultările de la Cotroceni, faptul că susține dizolvarea Parlamentului și echipa condusă de acesta va discuta în cadrul consultărilor și despre calendarul pentru alegeri anticipate.

Din delegația USR de la Palatul Cotroceni a făcut parte și deputatul constănțean Stelian Ion:

„Avem posibilitatea să scăpăm de PSD! Gândul acesta îmi dă energie și mă umple de speranță. Mergem cu toată viteza spre anticipate, resetăm configurația acestui parlament găunos și îi trimitem în ultimele bănci pe cei care au vrut să ne scoată din Europa și au încercat să ne facă prizonierii unui stat mafiot. Dar nu putem face acest lucru singuri. Indiferent de disputele pe care le-am mai avut de-a lungul timpului, indiferent de agenda fiecărui partid, indiferent de dezamăgirile noaste, trebuie să găsim calea ca Alianța USR PLUS să poată lucra împreună cu PNL; atât în viitorul guvern, dar și în administrația publică locală. Evident, acolo unde PNL are derapaje în plan local, ne vom afla pe poziții diferite. Dar la Constanța, USR și PNL nu sunt adversari. Suntem într-o competiție politică firească. Am avut proiecte politice și civice comune și sunt convins că acestea pot continua și în viitor. La Constanța trebuie să ne unim forțele pentru a spulbera PSD! Chiar dacă aceia care vor menținerea pe poziții a baronilor locali au blocat legea pentru alegerea primarilor în doua tururi, putem învinge PSD! În plan personal, obiectivul meu principal este acela de a alunga PSD din Primăria Constanța; și îmi canalizez toate abilitățile și toată energia în acest scop. Vreau ca, împreună, să îl trimitem pe Decebal Făgădău acasă, cu tot cu camarila sa de incompetenți și combinatori. Anul 2020 este anul în care vom schimba complet destinul Constanței și vom scăpa de blestemul numit PSD”, a transmis deputatul Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *