USR îl toacă pe Cîțu: „AZI PICĂ! România e prizoniera lui și a lui Arafat, CRIMINALI!”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îl critică dur pe premierul Florin Cîțu, despre care spune că, alături de șeful DSU, Raed Arafat, a luat România prizonieră în plină pandemie. Ungureanu profețește că actualul guvern va pica astăzi, la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD:

Astăzi, Superman va pica la votul de la moțiune. Apoi, va guverna într-un guvern minoritar susținut din umbră de PSD. Pe acest tricou, fără să știe istorie, Câțu a scris sloganul lui Stalin ” Noi nu luăm prizonieri”. Din păcate, acum, România este prizoniera unor incompetenți, în frunte cu Câțu și Arafat, ultimul, ne-a anunțat, din nou, că se suspendă dreptul la sănătate al unor bolnavi prin ordin de ministru… Criminali!”

USR a decis să nu avanseze în prima rundă de consultări cu președintele Klaus Iohannis niciun nume de premier și să recunoască dreptul PNL de a face acest lucru, în cazul în care moțiunea va trece. Reuniți în ședința Biroului Național, liderii USR au hotărât să lase PNL să vină cu o propunere, dat fiind că este cel mai mare partid din coaliția de dreapta.

În cazul în care liberalii nu vor veni cu nicio propunere, USR îl va susține pe Dacian Cioloș pentru a fi nominalizat de președintele Iohannis drept candidat pentru funcția de premier. Astăzi, Parlamentul României s-a reunit în şedinţa reunită a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a dezbate şi a supune la vot moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.

Liderii PSD au declarat luni că moțiunea de cenzură va trece și Guvernul Cîțu va pica. Potrivit calculelor PSD, moțiunea va strânge peste 280 de voturi, față de cele 234 necesare pentru a trece.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “USR îl toacă pe Cîțu: „AZI PICĂ! România e prizoniera lui și a lui Arafat, CRIMINALI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *