Spread the love

USR va depune marţi în Parlament un proiect de lege privind desfiinţarea Secţiei Speciale pentru anchetarea magistraţilor. Deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, spune că a mai existat un proiect privind desfiinţarea acestei Secții, care a picat însă în Parlament.

Între timp, se pare că șansele pentru desființare au crescut, întrucât mai mulți PSD-iști ar dori ca Secția Specială să… nu mai existe.

„În această sesiune depunem o altă formă a legii şi este obligatoriu ca în cel mai scurt timp posibil, această secţie specială de investigare a infracţiunilor din justiţie să fie desfiinţată pur şi simplu. (…) Și în rândul miniştrilor PSD sunt opinii diferite referitoare la această secţie, în sensul în care într-una dintre şedinţele de Guvern anterioare au fost nişte dispute pe această temă. (…) Cu siguranţă, în 2020, această secţie nu va mai exista. PSD-ul în 2020 cel târziu va pierde guvernarea şi majoritatea parlamentară şi secţia aceasta va fi desfiinţată”, a spus deputatul Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *