USR Constanța solicită DEMISIA city managerului Constanței, Felicia Ovanesian: „ASCUNDE evaluarea managerului Spitalului de Boli Infecțioase!”

USR Constanța solicită demisia City Managerului Municipiului Constanța, Felicia Ovanesian. Consilierii USR au solicitat Primăriei Constanța raportul de evaluare și activitate al managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Aceștia susțin că s-au lovit de „un zid denumit Felicia Ovanesian”:

În data de 27.05.2021 a fost aprobată componența Comisiei de evaluare anuală a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, președinte fiind numită doamna Felicia Ovanesian. Documentele solicitate se aflau în biroului dumneai și a refuzat să le pună la dispoziția consilierilor locali. Conform codului administrativ, aleșii locali au acces la orice informație de interes public (art 218, pct 1). Mai mult decât atât, Spitalul de Boli Infecțioase se află în subordinea Consiliului Local Constanța, nu a vreunui funcționar din cadrul Primăriei Constanța. Solicităm demisia de urgență a City Managerului Municipiului Constanța și punerea la dispoziția consilierilor a rapoartelor de evaluare și activitate a managerului Spitalului de Boli Infecțioase”, au transmis cei de la USR Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “USR Constanța solicită DEMISIA city managerului Constanței, Felicia Ovanesian: „ASCUNDE evaluarea managerului Spitalului de Boli Infecțioase!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *