USR Constanța se alătură Mitingului diasporei. Stelian Ion va fi prezent: „Nu am stabilit oficial la partid, dar colegii vor veni”

Mitingul diasporei este organizat vineri, 10 august, în Capitală, iar opoziția anunță că se alătură românilor care depun eforturi să vină din străinătate ca să protesteze împotriva guvernării.

Conducerea Partidului Național Liberal a anunțat, luni, că a decis să participe la mitingul diaspora din 10 august, după ce mai mulți lideri ai partidului i-au cerut președintelui Ludovic Orban să participe la mitingul organizat de românii plecați în străinătate.

„Am încurajat prezenţa oricărui membru al PNL, în special din diaspora, care este prezent în Bucureşti. De asemenea, şi colegii mei care vor să participe, simpatizanţii PNL. Fiind vorba de un miting anti-PSD am încurajat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la acest miting”, a spus Orban.

Anunțul șefului PNL s-a reflectat și în teritoriu, unde conducerea județeană a PNL a precizat marți pentru TOMIS NEWS că va exista o participare, dar nu oficială, ci voluntară.

CITEȘTE ȘI:

Miting cu emoții! Liberalii constănțeni au sprijinul conducerii să participe la protestul din 10 august

Situația este similară și la USR Constanța, deputatul Stelian Ion precizându-ne că va participa personal la miting, alături de mai mulți colegi. De asemenea, întrebat dacă ultimele gafe guvernamentale, în special cele legate de măsurile dubioase ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale privind combaterea pestei porcine ar putea să inflameze dobrogenii, deputatul consideră că măsurile aberante ale guvernării ar putea să aibă efecte mai mari asupra tulcenilor – direct afectați și mai puțin asupra constănțenilor. 

„Voi fi prezent, bineînțeles! Merg în nume personal, nu am avut o discuție oficială la partid, ci doar una informală și știu că sunt și colegi constănțeni care vor merge. (…) Evident că ultimele ordine de la MADR ar putea să inflameze, dar cred că mai degrabă pe Tulcea, pe Constanța mai puțin, pentru că acolo respectivele dispoziții afectează mai mult și ar fi normal ca tulcenii să reacționeze”, a spus deputatul Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

Evenimentul Constanța sprijină Diaspora oferă toate detaliile. Din Constanța, protestatarii vor pleca vineri, de la Instituția Prefectului, începând cu 11:30!

Coloana de mașini care a plecat din Londra se întâlnește vineri, la Budapesta, cu alte coloane care vin din Europa, cum ar fi cea din Torino. De asemenea, românii din diaspora care nu se pot deplasa spre România pot să protesteze în locațiile în care se află, precum Amsterdam, Dam Square, 18:00; Madrid, Ambasada României, 18:00; Roma, Palazzo Montecitorio, 16:00; Zürich, Rathausbrücke, 20:00.

Toate detaliile privind Mitingul diasporei sunt disponibile AICI!

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*