USR Constanța NU va vota proiectul PSD de eliminare a Zonei 2 din Regulamentul parcărilor. „Este IPOCRIT și MANIPULATOR”

Consilierii PSD au depus, marți, Proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea HCL 123/2021 privind Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice, păstrând „spiritul amendamentelor propuse de social-democrați în 2021 și respinse de actuala administrație”. Astfel, PSD Constanța propune modificarea regulamentului parcărilor după cum urmează:

– Tarif Zona 0 – 2 lei / oră (TVA inclus)

– Tarif Zona 1 – 1,5 lei / oră (TVA inclus)

– DESFIINȚAREA Zonei 2

– PARCARE GRATUITĂ în intervalul orar 20:00 – 08:00 în municipiul Constanța (INCLUSIV în stațiunea MAMAIA)

– Abonamentul pentru Zona 0 să fie valabil şi pentru Zona 1.

– Posibilitatea achiziționării de abonamente pentru 12 ore / 1 zi / 7 zile / 30 de zile / 1 an la tarife rezonabile. (Exemplu: Abonament 30 de zile / tarif / oră Zona 1 – 0,75 lei TVA inclus)

– Gratuitate pentru autoturismele hibrid.

Proiectul pare a fi ca și îngropat, întrucât cei de la USR Constanța nu sunt impresionați de inițiativa PSD, pe care o consideră ipocrită și manipulatoare, așa cum a transmis liderul consilierilor USR, Dumitru Caragheorghe:

„Domnul Răsăuţeanu şi consilierii PSD puteau să pună orice modificare în propunerea de regulament pe care a depus-o, fără să mai conteze dacă este sau nu fezabilă, dacă este uşor sau greu de implementat… Important pentru PSD este să arate că au mişcat şi ei ceva pe acest subiect atât de important pentru constănţeni, că nu au stat cu mâinile în sân. Pentru ei nu este altceva decât o mişcare politică. Este chiar hilar că tocmai PSD şi Costin Răsăuţeanu, care au fost la conducerea administraţiei locale a Constanţei, s-au găsit abia acum să prezinte „soluţii“, când noi ne pregătim să punem regulamentul modificat în consultare publică. (…) Așa cum am spus, proiectul regulamentului parcărilor a fost modificat în urma multor runde de întâlniri între consilierii USR cu cei de la PNL dar și cu reprezentanții aparatului executiv al Primăriei și este doar o chestiune de proces birocratic pentru a intra în consultare publică. Se pare că PSD nu este străin de acest lucru, iar această ieșire a liderului lor de grup este calculată în aceat sens: ipocrit și manipulator”, a precizat Caragheorghe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *