USR Constanța începe să cedeze cu nervii: „UN MILION de euro pentru iluminat festiv, dar Spitalul de Boli Infecțioase rămâne ÎNCHIS!”

USR Constanța a transmis vineri faptul că nu este de acord cu o serie de cheltuieli – total netransparente – gestionate de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac. Astfel, avem un milion de euro pentru iluminatul de Sărbători – din surse numai bune de ridicat de DNA Constanța, însă Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța rămâne închis, deși există finanțare, așa cum TOMIS NEWS a dezvăluit recent.

USR Constanța a transmis vineri seară faptul că orașul „arată deplorabil şi priorităţile erau, evident, în altă parte”:

Sume colosale pe care domnul primar Vergil Chițac a decis să le cheltuiască anul acesta, în mod iresponsabil, din banii publici, pentru a împopoțona orașul, pentru a pune proverbiala „fundă“ pe o Constanța ce în prezent arată deplorabil şi priorităţile erau, evident, în altă parte. Da, oamenii au nevoie de atmosferă de sărbătoare, însă alte administrații ale unor orașe mari din țară și din Europa au demonstrat că acest lucru se poate face cu sume chiar și de cinci ori mai mici!”, a transmis USR Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.