USR Constanța îl trage de mânecă pe ministrul Vela: „Un hotel din Mamaia este al… MAI!”

Uniunea Salvați România (U.S.R.) Constanța solicită ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, să pună Hotelul „Meridian” la dispoziția cadrelor medicale din Constanța.

Potrivit USR-iștilor constănțeni, cazarea separată a personalului medical reprezintă o măsură esențială în lupta împotriva răspândirii COVID-19 și, astfel, vor fi protejați nu doar medicii și asistenții medicali, ci și familiile acestora.

„Hotelul „Meridian” aparține Ministerului Afacerilor Interne, ceea ce face ca decizia de a aloca acest spațiu personalului medical să poată fi pusă în aplicare rapid și eficient. În ultimele ore numărul cadrelor medicale infectate la Spitalului Județean Suceava a crescut la 57. Pentru a nu ajunge în aceeași situație și la Constanța, considerăm că măsura este absolut necesară și trebuie implementată urgent. Fără protejarea acestor oameni aflați în prima linie a luptei cu pandemia, există riscul ca sistemul nostru de sănătate să intre în colaps, cu consecințe greu de imaginat și de controlat”, au transmis reprezentanții USR Constanța.

Pe același subiect:

Stelian Ion, solicitare la ministrul Vela: „Să fie puse la dispoziție LOCURI DE CAZARE pentru medicii de la Constanța”

RUPTURĂ în PNL, din cauza românilor repatriați. Primarul liberal de la Eforie: „Trăiesc un sentiment de FURIE și NEPUTINȚĂ!”

Stelian Ion, ieșit din izolare: „DSP nu mai face față! Hârțogăreala ne omoară, la propriu! Doar dosar cu șină nu mi-au cerut…”

Repatriații prefectului Niculescu sunt cazați și la… Techirghiol. „Frații și surorile noastre au starea de sănătate bună, dar vor fi testați în țară”

USR propune schimbarea voucherelor de vacanță în vouchere de sănătate. Stelian Ion: „Operatorii din turism ar trebui să ajute în perioada asta, în care toți depunem eforturi”

Bourceanu (Corpore Sano Techirghiol): „Nu deveniți PENALI instigând la REVOLTĂ! Trebuie respectate deciziile Guvernului. Românii repatriați vor fi CARANTINAȚI”

Aprobare în CJSU: 1.500 de români din zona roșie din Italia, repatriați cu avioanele. Vor intra în carantină în… stațiunea Mamaia

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.