USR Constanța îi amintește primarului Chițac să-și scoată… dopurile din urechi

Magistrații constănțeni au decis astăzi, 15 decembrie, că regulamentul de acces în Peninsulă este suspendat. Potrivit USR Constanța, este „o decizie ce arată că nicio administrație publică nu ar trebui să subestimeze spiritul civic al cetățenilor şi, cu atât mai mult, că trebuie să țină mereu cont şi de părerile lor – lucru pe care domnul primar Vergil Chițac nu l-a făcut”.

Amintim faptul că primarul Chițac a afirmat de fiecare dată în fața criticilor faptul că își pune… dopuri în urechi, ca să nu le audă. Astfel, potrivit USR Constanța, deși propunerea de suspendare prin Hotărâre de Consiliu Local inițiată de consilierii USR Constanța s-a lovit de ‘abținerile’ colegilor din PNL şi PSD, iată că instanța le-a dat dreptate cetățenilor.

Demersul constănțenilor din Peninsulă ar trebui să-i arate domnului Chițac că oamenii nu stau cu mâinile în sân atunci când deciziile sunt luate în defavoarea lor. Îi felicităm pe toți cetățenii din zona Peninsulară care s-au implicat în acest demers şi îi asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru!”, au precizat USR-iștii constănțeni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *