USR Constanța așteaptă PMP în rândurile opoziției locale. Negoi: „Am înțeles că Palaz are un acord scris cu PSD!” Stelian Ion: „Aș vrea să se întâmple, dar vor rămâne în cârdășie”

De la o vreme, în politica locală se trag o serie de semnale de repoziționare. Întrucât, la nivel central, PNL și PMP au decis să încheie colaborările ultimilor cu PSD în teritoriu, astfel de semnale au fost date cu prilejul celei mai recente ședințe a Consiliului Local Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Cei trei consilieri ai PMP Constanța care, de regulă, mergeau la braț cu PSD, de data aceasta au încurcat rezultatele pe câteva proiecte de hotărâre. Tot la Constanța, PNL și USR au un parteneriat și, pe cale de consecință, este așteptat și PMP în această horă politică.

CITEȘTE ȘI:

Vineri, președintele USR Constanța, Remus Negoi și deputatul Stelian au precizat că și-ar dori venirea PMP în rândurile opoziției locale, dar cu reproșurile de rigoare.

„Sunt foarte curios, la nivel local atâta timp cât președintele PMP a declarat că are un acord chiar scris, am înțeles, cu PSD, nu știu cum se vor descurca. Dar, suntem curioși cum se vor poziționa”, a spus Remus Negoi.

Totodată, deputatul Stelian Ion a precizat că, deși decizia de la nivel central se impune obligatoriu, consideră că PMP, la Constanța, va rămâne în continuare alături de PSD.

„Conducerea PMP de la nivel central a spus că va scoate partidul din toate combinațiile cu PSD de pe la consiliile locale. Vreau să văd dacă se va întâmpla. (…) Când spui un lucru, trebuie să îl faci, altfel nu îl mai spui! Dacă au spus că sunt partid de opoziție și în Parlament au acest discurs, alături de noi și am atacat unele legi la CCR, același lucru trebuie să îl facă și pe plan local. Altfel, este un discurs dublu, pe care lumea nu îl mai înțelege. Noi, cel puțin, nu îl mai înțelegem și trebuie tranșat. Asta ar fi o șansă pentru a bloca toate acele încercări ale lui Decebal Făgădău de a promova PUZ-uri și regulamente de închiriere a zonei din jurul lacului Siutghiol și tot felul de minunății ilegale, prin vot. De ce trebuie să fie obligați constănțenii să alerge cu avocați prin instanțe să se judece ani de zile, când o conducere așezată ar putea să oprească toate ilegalitățile. Aș vrea să se întâmple lucrul ăsta (să treacă PMP în rândurile opoziției – n.r.), ce cred că se va întâmpla, eu cred că nu se va întâmpla și vor merge pe aceeași cârdășie în continuare: PMP – PSD”, a spus deputatul Stelian Ion.

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*