Spread the love

USR Constanța anunță joi că va continua inițiativa „Fără Penali în funcții publice” și iese la strâns de semnături pe plaja din stațiunea Mamaia, în mini-vacanța de 1 Mai. Membrii filialei USR Constanța vor fi, de vineri până duminică, între orele 17:00 – 20:00, în zona cluburilor (Festival du Bonheur, Sunwaves), iar luni și marți, în același interval orar, în piațeta Perla.

CITEȘTE ȘI:

Cortul USR de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, vandalizat! Stelian Ion: „Gestul este incalificabil și te pune pe gânduri”

În weekend-ul de 1 mai, Constanța devine principala atracție a românilor, de aceea vom ieși în stradă să vorbim cu oamenii și să îi îndemnăm să semneze inițiativa care ar face ordine în România. Credem că este o inițiativă de bun simț care ar restabili moralitatea ca fiind una dintre calitățile oamenilor care ne conduc. În această mini-vacanță vom vorbi cu cât mai mulți oameni, pentru a le spune să se alăture acestui demers civic, deoarece pentru a strânge cele 500.000 de semnături este nevoie de implicarea noastră, a tuturor”, a declarat președintele filialei USR Constanța, Remus Negoi.

Inițiativa USR are ca scop modificarea articolului 37 din Constituție, care reglementează dreptul de a fi ales, în sensul completării cu un nou alineat, cel de-al treilea, cu următorul conținut: „Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României, cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării.”

CITEȘTE ȘI:

USR declanșează la Constanța strângerea de semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *