USR Constanța a luat foc pe Eugen Teodorovici: „Sare în apărarea jăpcarilor care au construit ilegal terase pe litoral. Tovarăși, veți ZBURA din politică!”

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a depus două amendamente la Legea 50/1991 privind autorizarea construcțiilor, prin care introduce în legalitate construcțiile ridicate fără autorizație pe litoral până la 1 ianuarie 2020. USR-iștii de la malul mării au luat foc pe senatorul social-democrat, punctând că „PSD vrea să autorizeze prin lege toate construcțiile ilegale de pe plajă”.

„Pentru PSD afacerile prietenilor de pe litoral sunt mai importante decât interesele tuturor cetățenilor. USR se va opune în Camera Deputaților acestor amendamente mizerabile”, au transmis USR-iștii constănțeni.

Totodată, deputatul USR Stelian Ion a arătat că Teodorovici „sare în apărarea „jăpcarilor” care au construit terase ilegale pe plajele de pe litoral”.

„Din grijă pentru prietenii cu care face afaceri, Teodorovici a depus două amendamente prin care toate terasele construite ilegal și în bătaie de joc pe litoralul Mării Negre pot scăpa de la demolare. Un demers abject, care demonstrează că mafia de la Constanța își vede în continuare de propriile interese. Sunt zeci (poate chiar sute) de construcții ilegale împrăștiate pe întreg litoralul, sfidând toate prevederile legale, arhitectonice și estetice. Să nu credeți cumva că lui Teodorovici îi pasă acum de mediul de afaceri. A avut ocazia să o facă atâta vreme cât a fost în funcție. Pe el îl interesează să-și protejeze interesele personale și pe cele ale grupărilor economice pe care le patronează PSD (și nu numai). Schimbarea este aproape, tovarăși! Veți zbura din politică foarte curând, odată cu alegerile care bat la ușă”, a transmis Stelian Ion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *