USR Constanța a depus la Primărie „un plan concret de rezolvare a problemei locurilor de joacă existente și construcția altora noi”

Organizația locală a Uniunii Salvația România a depus, joi, la Primăria Constanța, un proiect privind locurile de joacă din municipiu. Miercuri, USR-iștii constănțeni au organizat o conferință de presă, în care au precizat că „pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor, este important ca mediul în care se dezvoltă să fie unul adecvat. Copiii au nevoie de mișcare, socializare în aer liber”.

„USR Constanța vine în întâmpinarea Primăriei Constanța cu un plan concret de rezolvare a problemei locurilor de joacă existente și construcția altora noi, plan realizat după consultarea nevoilor cetățenilor. Menționăm că bugetul pentru planul propus de noi nu depășește suma alocată de Primărie anul acesta pentru locurile de joacă din Constanța. Ieri am prezentat planul presei, astăzi l-am depus la Primărie, au anunțat, joi, USR-iștii constănțeni.

19756436 1379690858819060 6328352868543643872 n

Proiectul USR de modernizare și extindere a locurilor de joacă pentru copii, în municipiu, prevede, printre altele, identificarea unor amplasamente care să devină locuri de joacă de interes zonal, cu o suprafață minimă de 1.000 mp și care să cuprindă echipamente de joacă pentru categoriile de vârstă între 0 și 12 ani, inclusiv pentru copiii cu dizabilități. USR-iștii susțin că au identificat 14 astfel de posibile amplasamente în municipiu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “USR Constanța a depus la Primărie „un plan concret de rezolvare a problemei locurilor de joacă existente și construcția altora noi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.