USR Constanța a ajuns bătaia de joc a lui Felicia Ovanesian. „Am solicitat direct intervenția primarului. Nu s-a dat curs…”

E război în toată regula între USR Constanța și camarila primarului Vergil Chițac, Felicia Ovanesian și Horia Constantinescu. Sau, mai degrabă, război între camarila în cauză și non-combatanții de la USR, care în mod inexplicabil își asumă rolul de sac de box. Felicia Ovanesian a plonjat din nou în atmosfera bahică sâmbătă seara și l-a atacat mizerabil pe senatorul USR, Remus Negoi, numindu-l marțafoi, de care nu a auzit nimeni:

feliciu

Totodată, duminică dimineață, Horia Constantinescu l-a tăvălit pe viceprimarul Florin Cocargeanu într-un live, susținând că este coleg de breaslă cu Costin Răsăuțeanu de la PSD și deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa, deși între cei trei nu există nici un fel de relație. Reacția USR Constanța la acest comportament a fost una firavă, subliniind faptul că primarul Vergil Chițac, aflat în prezent în concediu, nu a dat curs solicitării:

USR Constanța a solicitat în mod direct domnului primar să ia măsuri împotriva ieșirilor lipsite de decență și de etică morală ale unor funcționari publici din subordine care se manifestă ca veritabili oameni politici în spațiul public. Înțelegem că acestei solicitări încă nu i s-a dat curs”, a precizat președintele USR Constanța și lider de grup al consilierilor USR, Dumitru Caragheorghe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *