USR, candidat PROPRIU la prezidențiale! Stelian Ion: „Mi se pare normal să avem candidatul USR! Care ar fi problema dacă în turul doi ar fi doi candidați ai dreptei?”

Delegaţia USR care a participat la consultările de la Palatul Cotroceni i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că Alianţa USR-PLUS va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

În primul rând, asta înseamnă faptul că Alianța electorală de la alegerile europarlamentare între USR și PLUS va continua și la alegerile din toamnă pentru prezidențiale.

În al doilea rând, cei de la USR consideră că propriul candidat nu va reprezenta un pericol pentru șansele lui Klaus Iohannis, ba chiar, după cum ne-a precizat deputatul constănțean al USR, Stelian Ion, ar fi o premieră în acest caz: doi candidați ai dreptei în al doilea tur, cu candidatul PSD scos încă din primul tur.

„Mi se pare normal să avem candidat propriu și nu cred că e un pericol pentru Iohannis sau pentru partea de anti PSD, pentru că sunt alegeri în două tururi și în nici un caz Iohannis nu o să scoată mai puțin decât al treilea de pe listă! Este exclus să nu fie Iohannis în finală! Și care ar fi problema dacă în turul doi o să fie doi din zona dreptei? Este normal pentru un partid politic să aibă candidat, să fie vizibil și să aibă oferta lui!”, a spus deputatul Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

Despre desemnarea candidaturii din partea USR se va discuta sâmbătă, 8 iunie a.c., la Brăila, în cadrul comitetului politic al partidului, for cu reprezentanți din toate județele.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *