USR a RĂBUFNIT după votul din Consiliul Local! Ochiuleț: „FRĂȚIA USL consideră că cetățenii trebuie să facă treaba Primăriei Constanța!”

A fost ședință extraordinară, vineri, a Consiliului Local Municipal Constanța, la solicitarea consilierilor USR Constanța. E scandal cât casa în coaliția de guvernare locală, iar neînțelegerile s-au acutizat astăzi în cadrul ședinței în care USR-iștii au propus modificarea HCL 77/2021 privind Regulamentul pentru îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța.

Propunerea nu a trecut. Au fost 9 voturi pentru (USR PLUS), 9 abțineri (PSD+PNL) și 7 împotrivă (PNL).

După votul de vineri, USR-iștii constănțeni au răbufnit și au acuzat de învierea USL la Constanța:

Astăzi „Frăția USL” consideră că cetățenii trebuie să facă treaba Primăriei Constanța. Propunerea noastră a fost ca asociațiile de proprietari să nu plătească contravaloarea serviciilor de întreținere a spațiile verzi(domeniu public) din jurul blocului și amenajarea europubelelor pentru colectarea selectivă. Este datoria Primăriei Constanța. Și nu spunem noi asta, ci legea!”, a transmis consilierul local USR, Mihai Ochiuleț.

De asemenea, după votul de vineri, USR-iștii constănțeni au organizat o conferință de presă în fața Primăriei Constanța, conduși de consilierul local Dumitru Caragheorghe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.