Spread the love

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marți că în politică nu trebuie niciodată să spui „niciodată”. Întrebat dacă există posibilitatea unei alianțe a UNPR cu partidul fondat de fostul premier, Victor Ponta, Oprea a lăsat ușa politică larg deschisă, însă după alegeri.

„Noi suntem hotărâți să mergem singuri în toate alegerile. Dar, în politică, viața mi-a demonstrat că niciodată să nu spui niciodată. Pot exista alianțe cu toți cei care țin la țara asta”, a spus Oprea.

CITEȘTE ȘI:

Punctul de vedere al președintelui UNPR este împărtășit și de președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu, care a fost mai vehement decât superiorul de la centru: „Mergem pe mușchii noștri!”

„Eu am venit de la kilometrul zero, de la înființare și tot timpul am spus să mergem pe mușchii noștri și cred că lucrul acesta și cei de la centru îl bagă în seamă. Nu sunt primul care spune asta. Ați văzut speța cu domnul general Oprea, ne-am „luat-o” cu diferiți (parteneri politici – n.r.), vrem să mergem pe picioarele noastre, avem nițică experiență și din greșeli mai și învățăm. Eu așa consider, este punctul meu de vedere și cred că și cei de la centru vor ține cont, atât la alegerile europene și la cele generale”, a spus George Lipoveanu, pentru TOMIS NEWS.

De aceeași părere sunt și cei de la PRO România, care, la fel, nu discută cu nimeni în acest moment, așa cum ne-a precizat deputatul constănțean Mircea Titus Dobre.

„Exclus! Nu s-a discutat și nu se discută, noi nu facem alianță cu nimeni, mergem în alegerile europarlamentare de sine stătători, exact așa cum a zis și Victor Ponta și nu se discută de nici o alianță cu nici un partid în acest moment”, a spus Mircea Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *