Spread the love

Pentru Primăria Municipiului Constanţa, au fost înregistrate şi validate 12 candidaturi, din care 3 sunt independent, respectiv: Andrei Nicolae Tatu, Ion Budi, Andrei Popescu. Ceilalţi candidaţi validaţi sunt: Claudiu Palaz (PMP), Vergil Chiţac (PNL), Christian Gigi Chiru (ALDE), Claudiu Ceti (PPU), Decebal Făgădău (PSD), Nicolae Grosu (PRM), Omer Sunay (PND), Dumitru Bădrăgan (PRU), Gheorghe Caruţiu (PNŢCD).

UNPR nu va participa la aceste alegeri. Florin Gheorghe a plecat la PSD, iar Vasile Roșu a refuzat nominalizarea, așa că „progresiștii” au rămas fără „gloanțe” la alegerile din 5 iunie.

„Am avut lansarea la 24 de localități cu primarii și încă vreo opt sau zece cu liste pentru consilieri. La municipiu, dumneavoastră știți problema, am mers pe mâna unor băieți care au preferat alte nebunii, să se ducă în altă parte și nu aș vrea să mai comentez mai departe, că mă doare capul. De-asta sunt așa de „iubiți” cei din clasa politică”, a spus președintele UNPR, George Lipoveanu, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *