Universitatea Ovidius şi-a prezentat oferta educațională la un târg internațional

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat sâmbătă, 09 octombrie 2021, în mediul virtual, la „Begin Indian Subcontinent Online Edu Fair”, târg internațional de prezentare a ofertei educaţionale al cărui public țintă a fost reprezentat de potențialii candidați din afara UE precum: Bangladesh, India, Nepal și Sri Lanka, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea. Potrivit sursei citate, târgul a reunit 35 de instituţii ofertante din 19 ţări, printre care: China, SUA, Rusia, Franța, Germania, Italia, România, Elveția etc, participarea UOC, în cadrul acestuia, fiind axată pe creșterea vizibilității programelor de studii predate într-o limbă de circulație internațională, dar și a celor predate în limba română, prin promovarea programului pregătitor destinat cetățenilor străini.

Pe lângă cele două prezentări propriu-zise, susținute în cadrul sesiunilor dedicate, organizatorii ne-au facilitat și accesul la o platformă prin intermediul căreia am putut interacționa cu participanții la târg. Întrebările potențialilor candidați au vizat aspectele academice, referitoare la oferta educațională a instituției noastre, la criteriile de admitere sau la valoarea taxelor programelor de studii iar la standul virtual, participanții au putut accesa materiale promoționale, pentru o mai bună informare”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Universitatea a fost reprezentată, în cadrul târgului, de către: conf. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului INTENS-O II, ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă și Cristina Elena Szente, membri în cadrul proiectului, participarea la eveniment fiind inclusă în activitățile proiectului “Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța – educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II)”, cod CNFIS-FDI-2021-0387, ce are o valoare totală de 332.500 lei, fiind unul dintre cele șase proiecte ale acestei instituţii academice, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *