Universitatea Ovidius prezintă ONLINE oferta educațională de anul acesta la Zilele Porților Deschise

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 19-20 mai, între orele 14.00 – 16.00, Zilele Porților Deschise, în mediul virtual, informează rectorul instituţiei de învăţământ superior, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu. Potrivit sursei citate, evenimentul se desfășoară în cadrul unui parteneriat activ cu inspectoratele școlare județene din Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea și vizează prezentarea ofertei educaționale a UOC, în acest sens, liceenii beneficiind de informare, orientare și consiliere despre oportunitățile oferite de cea mai mare universitate de stat din regiunea de sud-est a României.

În cadrul evenimentului, elevii vor intra în dialog cu profesori, studenți sau absolvenți ai universității, care le vor răspunde la întrebări legate de admitere, programele de studii, disciplinele studiate, burse în străinătate, spațiile de învățământ și cazare, practica studențească în instituții și companii și evident despre perspectivele de carieră oferite de facultățile din cadrul UOC”, precizează rectorul Dan Marcel Iliescu.

Pe parcursul celor două zile, pentru a putea accesa informațiile oferite de organizatorii Zilelor Poprților Deschise la Universitatea Ovidius din Constanța, tinerii se vor putea conecta online, prin intermediul aplicației Cisco Webex Meetings, utilizând AICI, de pe orice tip de device (smartphone, tabletă, laptop, PC).

Detalii suplimentare despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul UOC sunt disponibile pe noul website dedicat admiterii – AICI, care oferă avantajul unei platforme moderne, dinamice și intuitive, cu o structură organizată și adaptată complexității informaților prezentate, astfel încât să le ofere tinerilor informațiile necesare în mod eficient, rapid și flexibil.

Accesul pe platforma de admitere va putea fi, de asemenea, realizat prin intermediul site-ului de admitere, unde tinerii se vor putea înscrie, în funcție de nivelul de studii pentru care optează – licență, master, doctorat – dar și în funcție de rezidență – cetățeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate); cetățeni străini.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *