Universitatea Ovidius organizează a XIV-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Ovidius din Constanţa organizează sâmbătă, 29 mai 2021, de la ora 09:00, cea de-a XIV-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației – ESTIC 2021, informează Elena Pelican, organizatorul evenimentului. Potrivit sursei citate, concursul este destinat elevilor de liceu şi studenţilor pasionaţi de tehnologie şi se se va desfășura în mediul online fiind divizat în două secțiuni: elevi de liceu, respectiv, studenți.

Competitorii sunt invitaţi să se înscrie completând AICI pentru secțiunea elevi de liceu, respectiv AICI pentru secțiunea dedicată studenților, iar link-urile de acces la secțiuni sunt disponibile AICI!

La concurs pot participa pasionaţii în IT care au creat aplicaţii software originale, acestea urmând să fie apreciate atât din punct de vedere al gradului de dificultate, al algoritmilor și tehnologiilor folosite, al originalității și actualității soluției oferite, cât și al calităţii implementării și utilităţii practice. În acest context, discuţiile interactive vor oferi tuturor participanţilor ocazia unui schimb de experienţă inedit cu profesionişti din domeniul IT”, precizează Elena Pelican.  

După finalizarea competiţiei, cadrele didactice ale FMI și companiile IT partenere vor juriza și, implicit, premia cele mai bune aplicații software. Totodată, cu acest prilej, companiile din domeniul IT le vor prezenta studenților propriul domeniu de activitate, oferta de job-uri și internship-uri disponibile.

Pentru detalii suplimentare, accesați AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *