Universitatea Ovidius finalizează proiectul european „Proinfo – Pregătirea resursei umane în informatică“

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în calitate de beneficiar, organizează miercuri, 26 mai 2021, de la ora 12:00, conferința de finalizare a proiectului „PROINFO-Pregătirea resursei umane în Informatică“, POCU/320/6/21/122837, informează lect. univ. dr. Alexandru Bobe, manager de proiect. Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura în mediul online, în cadrul platformei MS Teams, AICI!

„În cadrul Conferinței de închidere a proiectului „PROINFO-Pregătirea resursei umane în Informatică“ vor participa, alături de membri din echipa de implementare a proiectului, și reprezentanti ai mass-media locală/regională, reprezentanți cu rezultate deosebite ai grupului țintă (cadre didactice, cursanți, studenți), actori relevanți pentru sustenabilitatea proiectului (parteneri din mediul socio-economic și de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ preuniversitar din municipiul Constanța)”, a precizat Alexandru Bobe.

Menționăm că în cadrul acestui proiect a avut loc joi, 20 mai a. c. și „Târgul de cariere – 2021” care a urmărit facilitarea comunicării între studenții FMI și reprezentanții mediului socio-economic, în vederea susținerii inserției în piața muncii a absolvenților, dar și stimularea participării la învățământul terțiar. De asemenea, în cadrul evenimentului au participat atât reprezentanți ai grupului țintă aferent proiectului, cât și companii precum: ISJ Constanța, AquaSoft, AYG, Beia Consult International, CornerStone Technologies, Evonomix, F5 IT, Inetum Romania, Logiscool Constanta, RCS&RDS Romania, Senior Software, Softbinator Technologies, TeamArt Opensource.

Proiectul „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“, POCU/320/6/21/122837, este cofinaţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *