Universitatea Ovidius: Conferință de închidere a proiectului „Creșterea inserției pe piața muncii a studenților din regiunea Sud-Est”

Universitatea Ovidius din  Constanța (UOC), în parteneriat cu Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie Filiala Brăila, finalizează proiectul „Stagii de practică – creșterea inserției pe piața muncii a studenților din regiunea Sud-Est”, cod MySMIS 109084, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman – POCU/90/6.13/6.14, informează conf. univ. dr. ing. Daniela Jitariu, coordonator partener 1. Potrivit sursei citate, conferința de închidere a proiectului va avea loc vineri, 30 iulie, la ora 11.00, la Universitatea Ovidius din Constanța, în Aula din Campus corp C, etaj 3 (Str. Căpitan Aviator Al. Șerbănescu, nr. 6, Constanţa) și online, AICI!

Proiectul s-a desfășurat în perioada 12.09.2018 – 04.08.2021 și a vizat organizarea de stagii de practică pentru studenți în domeniul agroalimentar, industrie și servicii. Având o valoare totală de 1.915.814,20 lei, proiectul a venit în sprijinul entităților implicate: studenți, universitate și agenți economici reprezentativi din Regiunea de Sud Est, prin realizarea, dezvoltarea și consolidarea de parteneriate atât în desfășurarea stagiilor de practică inovative conform specilalizărilor de interes – chimie alimentară, agricultură și horticultură, ecologie și biologie, geografie și asistență socială, cât și în facilitarea tranziției de la școală la viața activă”, precizează conf. univ. dr. ing. Daniela Jitariu.   

Detalii suplimentare despre proiect sunt disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.