Universitatea Ovidius celebrează Zilele programului Erasmus Plus

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 14-15 octombrie 2021, evenimentul #ErasmusDays, pentru a celebra 34 de ani de programe europene în domeniile educației, formării, tineretului și sportului, informează ec. drd. Răzvan-Ionuţ Drugă, referent în cadrul Biroului. Potrivit sursei citate, pe parcursul celor două zile, toţi membrii comunităţii academice vor avea posibilitatea să participe la o serie de webinarii menite să le ofere informații suplimentare în legătură cu oportunitățile oferite de Erasmus Plus, în următoarea perioadă.

Pe parcursul întâlnirilor, vom avea invitați speciali, printre care îi amintesc pe voluntarii organizației Erasmus Student Network Constanța și pe foștii beneficiari ai burselor Erasmus Plus. Este modul pe care l-am ales pentru a celebra acest program care, de la an la an, capătă un interes din ce în ce mai mare, atât prin numărul de persoane care aplică pentru o mobilitate, cât și prin proiectele la care universitatea noastră participă, în calitate de coordonator sau de aplicant”, precizează Răzvan-Ionuţ Drugă.

Evenimentele se vor desfășura online, pe platforma Webex, după următorul program:

         – joi, 14 octombrie 2021, ora 10.00, webinar dedicat studenţilor UOC;

         – joi, 14 octombrie 2021, ora 15.00, webinar dedicat studenţilor UOC;

         – vineri, 15 octombrie 2021, ora 11.00, webinar dedicat studenţilor UOC;

         – vineri, 15 octombrie 2021, ora 14.00, webinar dedicat personalului UOC.

Erasmus Plus este programul Uniunii Europene (UE) în domeniile educației, formării, tineretului și sportului pentru perioada 2021-2027 și este o componentă-cheie care sprijină obiectivele Spațiului european al educației, ale Planului de acțiune pentru educația digitală (2021-2027), ale Strategiei UE pentru tineret și ale Planului de lucru al UE pentru sport.

Webinariile ErasmusDays

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.