Universitatea Ovidius a participat la o nouă întâlnire de management în cadrul proiectului European Alliance for Sport and Mental Health

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în calitate de instituție parteneră, a participat miercuri, 14 iulie 2021, la cea de-a doua întâlnire de management din cadrul proiectului European Alliance for Sport and Mental Health (EASMH), cod 622832-EPP-1-2020-1-IT-SPO-SCP, informează managerul proiectului, prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS). Potrivit sursei citate, evenimentul s-a desfășurat în mediul online și a reunit echipele de proiect ale partenerilor implicați.

„În cadrul întâlnirii am analizat progresul activităților desfășurate până în prezent și au fost prezentate exemple de bune practici referitoare la dezvoltarea de noi modele integrate de recuperare și reabilitare pentru persoanele cu tulburări mintale. De asemenea, am analizat o serie de aspecte legate metodologia pe care o vom utiliza în crearea rezultatelor intelectuale propuse în proiect. Nu în ultimul rând, am stabilit calendarul următoarelor acțiuni, pe care sperăm să le desfășurăm în format fizic, ținând cont și de evoluția efectelor provocate de pandemia de COVID-19”, a precizat prof. univ. dr. Ionel Melenco.

Proiectul EASMH, cu o valoare totală de 398.450 de Euro, finanțat prin Programul Erasmus Plus, Acțiunea-Cheie Sport: Parteneriate de Colaborare, este implementat în perioada ianuarie 2021 – decembrie 2023.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *