Uniunea Elenă din România solicită introducerea unei linii aeriene CONSTANȚA – ATENA

Județele Constanța și Tulcea ar merita mai multe curse aeriene, după cum a anunțat încă din februarie președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis. Acesta consideră că introducerea unei curse Constanța – Atena ar încuraja atât turismul cât și schimburile comerciale. Detalii, AICI!

Solicitarea din Constanța a găsit ecou în Parlamentul României, unde președintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoș Zisopol, secretar al Camerei Deputaților, a formulat, vineri, o interpelare către ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„Stimate domnule Ministru,
Având în vedere interesul exprimat de membrii Comunităților Elene din județele Constanța și Tulcea, potențialul de dezvoltare pe multiple planuri a Dobrogei, interesul manifestat de către reprezentanții firmelor românești și grecești din regiune, și deopotrivă dorința studenților eleni și a cetățenilor români din județele anterior amintite de a călători cu celeritate pe traseul România-Grecia, vă adresez întrebarea de mai jos:

Aveți în vedere deschiderea unei curse aeriene pe traseul Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța – Aeroportul Internațional „Eleftherios Venizelos” din Atena, prin intermediul companiei aeriene de stat TAROM, și în caz afirmativ când considerați că se va întâmpla acest lucru?”, se arată în interpelarea lui Zisopol.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.