„Uniți pentru Mangalia” s-a… sucit! Iorguș l-a „sărit” pe Moroianu și va candida la Primărie

Mangalioții se pregătesc de încă un mandat al actualului primar, Cristian Radu, întrucât alianța PSD – ALDE – PNȚCD ș.a. s-a… răzgândit. Nicolae Moroianu a fost candidatul alianței pentru perioada de pandemie, iar zilele acestea lucrurile s-au schimbat radical: Zanfir Iorguș va fi candidatul acestei coaliții, în timp ce Moroianu rămâne cu promisiunile că… va fi bine.

Pentru această săritură, evident, s-a utilizat un… sondaj. În ciuda faptului că Moroianu a fost anunțat drept candidat cu mare fast, la eveniment fiind prezenți președintele PSD Constanța, Felix Stroe sau președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu și chiar Zanfir Iorguș, lansarea și-a pierdut rostul în urmă cu două săptămâni. Iorguș s-a prezentat în fața liderilor Uniți pentru Mangalia și a prezentat un sondaj prin intermediul căruia el are șanse mai mari decât Moroianu la alegerile locale. De aici și până la debarcarea lui Moroianu a mai fost un singur pas. Fostul candidat a făcut pasul în spate în termeni diplomatici, anunțând miercuri că Mangalia este mai importantă decât orice ambiție personală.

„Împreună considerăm că esențial pentru dezvoltarea viitoare a Mangaliei este inlăturarea actualei administrații dezastruoase pentru orașul nostru. În acest sens , o cercetare sociologică solidă a evidențiat faptul că echipa câștigătoare va fi cea a Alianței PSD-ALDE- PNȚCD, cu un candidat unic pentru funcția de primar , în persoana domnului Zanfir Ioguș. Este dorința majorității cetățenilor din Mangalia, iar in fața acesteia mă aplec cu respect și considerație. Vreau să menționez faptul că domnul Zanfir Iorguș a dat dovadă de fair play și îi mulțumesc pentru asta, fiind dispus să sprijine candidatura mea în continuare, chiar dacă datele  cercetării sociologice îl dau câștigător. Pentru toți cei care am pornit acest proiect, Mangalia este mai importantă decât orice ambiție personală. Astfel că am decis în unanimitate să-l susținem pentru această funcție pe domnul Zanfir Iorguș, într-un permanent tandem cu mine și întreaga echipă a Alianței PSD -ALDE -PNȚCD, precum si cu celelalte forțe politice si civice care ni se vor alătura. Vă asigur că voi rămâne aceeași persoană dedicată intereselor Mangaliei, că voi continua lupta cu aceeași dăruire dar și cu convingerea că împreună, cu sprijinul dumneavoastră, putem pune capăt perioadei nefaste pentru comunitatea noastră, putem încheia cei opt ani la finalul cărora înfloritoarea Mangalie a devenit săracă, tristă, sufocată de frică, ură și interese personale”, a transmis Nicolae Moroianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *