Unioniștii au dat buzna, de Ziua Națională, la Consiliul Uniunii Europene

Unirea cu Basarabia a ajuns subiect internațional, așa cum a precizat, joi, liderul platformei unioniste Acțiunea 2012, George Simion. Astfel, tinerii unioniști, din ce în ce mai vocali în ultimii ani, au decis să încheie acțiunile din 2016 cu una de proporții: lobby la Bruxelles, capitala Europei!

După un drum în care au punctat și o simbolică ocupare a Pieței Eroilor din Budapesta, unioniștii au ajuns joi la Bruxelles, la sediul Consiliului Uniunii Europene, unde vor distribui materiale informative, menite să disperseze infuzia ideologică incorectă susținută de Rusia în Basarabia în ultimii două sute de ani.

actiunea-2012-3

„Sute de astfel de cărți vor ajunge la europarlamentari și aici, la funcționarii de la Consiliul Europei”, a anunțat George Simion.

actiunea-2012-1

„Am avut de la ora 10:00 întrevedere cu câțiva eurodeputați, chiar în Parlamentul European, de la 14:30 o să avem un miting autorizat în fața Comisiei Europene, mesajul nostru este „O singură națiune, o singură țară!”. De la ora 16:00 vom susține o conferință de presă, iar la 18:00 vom avea o întâlnire cu comunitatea de români din Belgia”, a spus vicepreședintele platformei unioniste Acțiunea 2012, Iulia Modiga, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.