Unde se intervine pe domeniul public în această săptămână, în Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță luni că, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Frunzelor și strada Biruinței, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Patriei.

În ceea ce privește carosabilul, se va asfalta strada Baba Novac, între strada Andrei Mureșanu și strada Soveja și o alee de acces din strada Semănătorului, anunță reprezentanții municipalității. Potrivit lor, se acționează și pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.

„Conform graficului de lucru, continuă amenajarea de noi locuri de parcare în cartierele: KM 5- pe strada Pandurului nr. 9; Faleză Nord- pe strada Unirii, în dreptul bl. U6 și pe strada Cașin, zona bl. G5C; Inel II- pe străzile Plantelor și Cutezătorilor”, au precizat cei de la Primăria Constanța.

Tot în această săptămână, se vor realiza marcaje rutiere în stațiile de autobuz și de taxi și se vor dezafecta cablurilor neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu. Pentru protecția pietonilor, continuă amplasarea stâlpișorilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.