Undă verde pentru Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean, ediția 2018

Consilierii județeni au adoptat vineri proiectul de hotărâre privind organizarea evenimentului Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean.

Ediția din acest an va avea loc între 7-16 septembrie, tot la Pavilionul Expozițional Constanța, iar sumele alocate pentru organizare se ridică la peste un milion lei. Această sumă acordată de Consiliul Județean Constanța se împarte, după cum urmează: peste 368.000 lei pentru servicii de ambulanță, pază, promovare, instalații electrice, toalete ș.a.m.d., iar 650.000 lei pentru servicii de sonorizare, scenă, generator, manifestări artistice, cazare invitați, catering ș.a.m.d.

Aceste sume au fost considerate prea mari de către consilierii județeni liberali și s-au opus la votul din ședința Consiliului.

Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean ajunge la cea de-a 11-a ediție, prilej pentru producătorii din județ cât și partenerii tradiționali din zone recunoscute pentru produsele alimentare de calitate să atragă constănțenii să viziteze cel mai mare „târg” de toamnă.

CITEȘTE ȘI:

Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean, gata de start

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*