Spread the love

Consilierii județeni s-au reunit, vineri, în ședința ordinară pentru luna noiembrie, în cadrul căreia au adoptat, printre altele, proiectul de hotărâre privind punerea la dispoziție a Pavilionului Expozițional Constanța pentru două evenimente majore: Gala Voluntarului și Gala Excellentia.

Ambele proiecte au fost inițiate de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz și au fost adoptate de toți cei 30 de consilieri prezenți. Palaz nu a participat la ședința de vineri, însă proiectele sale au trecut cu brio.

Gala Voluntarului 2019 va avea loc în sala de ceremonii a Pavilionului Expozițional, pe 5 decembrie a.c. este singurul eveniment în cadrul căruia este recompensat public, la nivel județean, efortul și implicarea persoanelor care își dedică timpul liber și resursele în diferite proiecte și activități sectoriale pentru tineret.

În ceea ce privește Gala Excellentia 2019, care va fi organizată în același loc, dar pe 8 decembrie, vorbim despre un eveniment dedicat studenților merituoși care activează în universitățile constănțene, în special Universitatea „Ovidius”. Scopul Galei este de a promova studenții cu merite performante în domeniul de studiu ales dar și calitatea învățământului superior oferit de Universitatea „Ovidius”.

„Va fi o ocazie pentru a-i pune în prim plan pentru o zi pe cei care reprezintă un exemplu și o mândrie pentru că fac parte din viața noastră”, se mai arată în expunerea de motive a lui Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *