Un șef de birou de la Jandarmeria Constanța, dat AFARĂ: „A luat-o razna. Nu avem psihologi pentru așa ceva…”

Au fost probleme serioase până acum aproximativ trei luni la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. Un șef de la judiciar, subalternul lui Costică Crețu, primul adjunct al inspectorului șef, a… înnebunit, la propriu.

George Vechiu, originar din Ialomița, a lucrat aproximativ doi ani la IJJ Constanța. La un moment dat, a luat-o razna, colegii acestuia precizând pentru TOMIS NEWS faptul că nu venea cu zilele la muncă – nejustificat, plus multe alte abateri, până a fost introdus în comisie.

„Nu venea cu zilele la muncă. Vorbea și râdea singur. Noi am înțeles că a avut o decepție în dragoste și de atunci a „sărit de pe șine”. Era diliu rău. Toți au vrut să îl ajute, dar nu a vrut el. S-a discutat cu el, cu familia, nici un efect. A fost băgat în comisie și ulterior dat afară. Noi nu avem psihologi pentru așa ceva. Psihologul doar dă niște teste și dacă se întâmplă ceva se acoperă cu hârtii. Și la noi și la Poliție și alte structuri, psihologul are cea mai mare putere în instituție. Poate să „ardă” și șeful de inspectorat dacă vrea. Îl scoate inapt și gata”, a spus un jandarm din cadrul IJJ Constanța, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.