Un nou conflict în Prefectură. Palaz, despre subprefectul Levent: „Face presiuni, ca interlopii, pe angajați și îi amenință cu dosare”

Am răsuflat cu toții ușurați la plecarea irelevantă a unuia dintre cei mai slabi prefecți din istoria Constanței, Adrian Nicolaescu, însă focul încă mocnește în Instituția Prefectului. Vicepreședintele Consiliului Județean, Claudiu-Iorga Palaz, reclamă faptul că subprefectul Levent Accoium, de altfel o figură foarte ștearsă în spațiul public, este foarte activ, în sens negativ, în Prefectură. Palaz anunță că subprefectul îi amenință pe angajați, se laudă cu presupusa protecției a parlamentarului de Tulcea, Iusein Ibram sau a ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Țipă și amenință în Prefectură și pe noul Prefect, spunându-i că dacă nu se face cum spune el, își dă demisia și Guvernul va pierde sprijinul politic al unicului parlamentar UDTR, Iusein Ibram! Așa, și?! Dar să facem o mică prezentare a ” micului paharnic” din Prefectură,  care nu are un CV mai mare de 2…. rânduri. De ce? Pentru că el a pornit ca….”poștaș” în Primăria Constanța, plimbând hârtie de la registratură la diverse birouri, pe semnătură. Ca la birtul din sat! După venirea lui CIOLOȘ, acesta l-a păstrat în funcția de subprefect, că doar era un….”profesionist poștaș”. (…) Dar oare până la Tudose, ministrul Carmen Dan știe ce face în Prefectură, subalternul ? Știe cum face presiuni, ca interlopii, pe angajați și cum îi amenință cu dosare pe aceștia, când nu mai departe de acum vreo două zile, Dragnea a spus că trebuie să se termine cu astfel de practici? Eu nu prea cred ca se știu toate aceste nereguli, la care este părtaș subprefectul de pe vremea ”defunctului politic”, Nicolaescu! Dacă tot s-a pus o echipă nouă la conducerea Prefecturii, să se facă curat până la final! Eu știu că atunci când dai cu mătura, cureți toate gunoaiele, nu le lași prin colțuri, să le vadă lumea! Sau, cine știe, poate își va da demisia luni, că nu s-a făcut așa cum a vrut el atunci când a făcut presiuni și a încercat să mușamalizeze unele ilegalități, că tot are atribuții de ”VERIFICARE A LEGALITĂȚII”. ”Poștașul” profesionist din Prefectură se crede intangibil, de când l-a auzit pe deputatul, care îl susține, când a afirmat într-un cerc restrâns, unde eram și eu prezent, dar și un lider important al PSD, că, Ibram Iusein ”ține” Guvernul Tudose!”, a spus Palaz.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.