Spread the love

A început nebunia campaniei electorale, în care competitorii se întrec în proba de promisiuni-viteză. Cunoaștem cu toții situația de la Constanța, unde reformarea partidelor a rămas, în general, la stadiul de slogan. Cam aceiași oameni, aceleași promisiuni, însă există și persoane care, până în prezent, nu au făcut politică. Un constănțean a făcut pasul acesta și încearcă să „debarce” o administrație care a instaurat dictatura sărăciei în comuna Lehliu Sat, din județul Călărași.

Șenduran Abi s-a născut în Constanța, are 49 de ani (foto stânga), este absolvent ASE, a lucrat mai mulți ani ca director vânzări – administrativ și are experiență și în presa centrală. Locuiește în Lehliu Sat și susține că dorește să aducă schimbarea. A aderat la PSRo, partidul lui Mircea Geoană și astăzi, constănțeanul, ne explică de ce a făcut acest pas.

„Localitatea arată groaznic, în special vizual. Bine, nu s-a făcut nimic în atâția ani! Ce se poate face aici? Eu spun: totul! Trebuie luat de la zero… În primul rând, este necesar un proiect pentru aducerea gazelor în localitate. Sunt la trei kilometri distanță, la Lehliu Gară. (…) Biblioteca trebuie redeschisă, trebuie înființat un cabinet medical în satul Săpunari, întrucât cei bătrâni se duc la Lehliu pentru consultații; reabilitarea drumurilor comunale și, mai ales, reabilitarea drumului de interes agricol! De asemenea, în timp, este necesară aducerea unui post de jandarmi”, a spus Șenduran Abi, pentru TOMIS NEWS.

Depozitarea containerelor și extinderea rețelei de apă, parte din programul electoral

13094361_1721914028084453_2180604986209624455_nSerialul „Las Fierbinți” ar rămâne la stadiul de ficțiune, dacă nu ne-ar lovi realitatea. Potrivit lui Șenduran Abi, oamenii din localitate nu au acces la rețeaua de gaze, iar racordarea la rețeaua de apă a fost inspirată din celebrul serial.

„Programul meu se bazează pe o investiție majoră: înființarea unui parc de depozitare a containerelor care vin din Agigea. Depozitarea va fi temporară pentru acest mare retailer cu care am discutat deja. Localitatea este amplasată pe DN3, pentru că pe autostradă nu poți să intri, întrucât este o restricție mare la tiruri. La 60 de km de București este perfect! De asemenea, este necesară demararea unui proiect pentru rețeaua de apă și canalizare. Cu apa, în „regimul” acesta care va trece, au băgat apă prin fonduri europene, dar le-a cerut o taxă oamenilor între 600 și 1.200 lei. Prima dată cu 1.200, au văzut că nu le merge, au trecut la 600, bani care au fost încasați pe chitanțe fictive, fără nici un fel de contract!”, a mai spus Șenduran Abi, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *