Un bărbat beat plecat de la o petrecere a SPART Parlamentul României și a mers… la toaletă (UPDATE)

UPDATE

Cetățeanul irlandez care a intrat, luni, în Parlament, după ce a sărit gardul și a spart un geam, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost audiat mai multe ore de polițiști, cărora le-a spus că, beat fiind, a crezut că Parlamentul este hotelul în care era cazat. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul care a intrat prin efracție în Parlament ar fi un cetățean irlandez, care plecase de la o petrecere din Centrul Vechi. El le-a spus anchetatorilor că nu știe cum a ajuns în Parlament și că, de fapt, voia să ajungă la hotelul în care era cazat. În cursul zilei de luni urma să plece la Brașov.

Bărbatul a fost prins de ofițerii SPP în timp ce încerca să intre în birouri. Cetățeanul irlandez este cercetat pentru distrugere și violarea sediului profesional.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat beat a reușit să intre în Parlament, spărgând un geam. A fost prins și dus la Poliție. În momentul de față angajații Senatului și a Camerei Deputaților încearcă să-și dea seama câte birouri au fost sparte. Cetățeanul a pătruns pe geam pe la etaj. Cei de la SPP l-au prins rapid, iar acum este reținut de Poliție. Acesta intrase pe la B2 în zona sediului Curții Constitutionale.

Bărbatul a sărit gardul pe partea dinspre partea Pietei Constituției. A spart un geam și a mers la toaletă. Gardul de la Parlament a mai fost spart, dar e pentru prima dată când cineva a și intrat în instituție.

Conform Poliției Capitalei, în zorii zilei de luni jandarmii care păzesc Palatul Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, că au prins în clădire un cetățean beat. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. „Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmite sursa citată.

În dimineaţa de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire”, a anunţat Poliţia Capitalei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *