UMANITAR Laborator de analize medicale, EKG și defibrilator, necesare la Primiri Urgențe Pediatrie Mangalia. Votul tău contează, o bancă va da banii!

17 organizaţii, două spitale şi o instituţie de învăţământ, din diferite zone ale ţării, au fost selectate pentru un program de finanțare și, de joi, se află în faza finală a programului, cea de votare de către publicul larg, care se va încheia pe 15 septembrie!

La Camera de Primiri Urgențe Pediatrie a Spitalului Mangalia ajung uneori peste 100 de copilași pe zi, de aceea are nevoie de laborator de analize medicale, EKG și defibrilator. Dă votul tău și Raiffeisen va da banii!

Până pe 15 septembrie 2016, orele 17:00, puteţi vota un singur proiect, o singură dată, astfel:
• Accesaţi www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi şi intraţi în secţiunea „Votare”;
• Dacă nu aveţi cont de utilizator pe platformă, daţi click pe „Creează-ţi un cont” pentru a vă înregistra;
• După autentificare cu user şi parolă, se va deschide o pagină cu proiectele supuse votului;
• Puteţi vedea şi harta proiectelor, grupate pe judeţe (prin click pe un judeţ, se deschide lista proiectelor din acel judeţ);
• Pentru a vota, apăsaţi butonul „Votează” din dreptul proiectului preferat;
• Pentru a vedea detaliile unui proiect, daţi click pe titlul proiectului;
• Puteţi vota un singur proiect, iar votul, odată înregistrat, nu se poate anula de utilizator.

După încheierea ultimei etape, se vor desemna drept câştigătoare primele 10 proiecte care au obţinut cel mai mare număr de voturiFiecare proiect va primi 10.000 euro, bugetul total al programului fiind de 100.000 euro.

Vă invităm aşadar să susţineţi cauza preferată, votând pana pe 15 septembrie unul dintre proiectele de responsabilitate socială ajunse în finala concursului „Raiffeisen Comunităţi” din acest an! Votarea proiectelor are loc pe www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*