Pregătiri la foc automat pentru „Ziua Constanței”, care va fi marcată și prin o paradă cu caracter civil și militar. Vorbim despre o acțiune impresionantă la care vor participa elevi, studenți, sportivi, structuri militare, inclusiv militari aparținând forțelor armate membre N.A.T.O, jandarmi călare și păpuși uriașe. Aceasta se va desfășura marți, 21 mai, începând cu ora 17:00, pe străzile din municipiu.

Traseul de desfășurare a evenimentului va cuprinde Sala Sporturilor- strada Traian – Piața Ovidiu, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

„Pentru ca parada care cuprinde peste 2.000 de participanți să se desfășoare în condiții optime, de luni, 20 mai, ora 18:00, se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul Capitol- Piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor. În ziua de 21 mai, de la ora 14:00 se va restricționa parțial și temporar zona de deplasare de pe strada Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă. Începând cu ora 16:15 se va închide total circulația pe traseul de desfășurare a paradei, cuprins între zona Capitol și Piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian, ceea ce va conduce la întârzieri pentru mijloacele de transport ale RATC Constanța de aproximativ 10 – 15 minute”, anunță reprezentanții municipalității.

Pentru buna desfășurare a circulaței autoritățile recomandă evitarea zonelor respective iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi: strada Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia; strada Răscoala din 1907 cu bulevardul Mamaia; strada Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia; strada Mihai Viteazul cu bulevardul Ferdinand; strada Mihai Viteazul cu strada Traian; strada Traian cu strada Termele Romane; strada Răscoala din 1907 cu bulevardul Ferdinand.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *