ULTIMATUM al lui Palaz pentru o alianță a partidelor de dreapta: 48 de ORE! Chițac este… EXCLUS din calcule

Termenul lansat de PMP pentru PNL, USR și Vergil Chițac, respectiv 1 martie, pentru un proiect concret al tuturor acestor formațiuni pentru alegerile locale din acest an a expirat.

În cadrul unui eveniment recent de lansare a candidaților la primăriile din județ, liderii PMP – Claudiu Palaz, de la Constanța și Eugen Tomac – la nivel național, au stabilit că PNL, USR și… cine ar mai fi de dreapta, au termen până la 1 martie să se ajungă la un numitor comun. În caz contrar, PMP își va desemna proprii canddiați, iar o unificare a dreptei este, astfel, exclusă.

CITEȘTE ȘI:

Pe fondul tot mai clar al alegerilor locale într-un singur tur, există posibilitatea reală ca partidele de dreapta să se anuleze reciproc la acest exercițiu electoral. Din perspectiva președintelui PMP Constanța, Claudiu Palaz, în special în PNL este un haos privind desemnarea candidatului liberal la Primăria Constanța și, astfel, popularii nu pot fi făcuți răspunzători pentru un eventual eșec în negocieri.

CITEȘTE ȘI:

Totodată, Palaz consideră că o astfel de alianță este posibilă doar întrei cei patru: PNL, USR, PMP și PLUS, candidatul Vergil Chițac fiind… exclus din astfel de calcule.

CITEȘTE ȘI:

Cu termenul de 1 martie expirat, Palaz a înaintat un… ultimatum: 48 de ore.

PNL are un stil… să nu candideze, să candideze numai ei. Cine candidează nu e de dreapta! Băi, dar te-ai gândit vreodată că poate tu (PNL – n.r.) ai o politică greșită în privința strategiei pentru preluarea puterii la Primărie și CJ? Nu sunt de acord că oricare din partide, chiar și PMP, dețin adevărul absolut privind modul de preluare al puterii la CJ… Cei care cred că dețin adevărul absolut au o abordare greșită în politică. Până vineri mai pot aștepta! Să nu aud pe cineva că le poate reproșa celor de la PMP că noi nu am vrut să facem unirea dreptei. La ora asta, mie mi se pare un haos în privința desemnării candidatului la PNL. E marea mea dilemă: ce vrea PNL, de fapt? Există balamucul ăsta privind unirea dreptei în Constanța, iar balamucul nu e produs de PMP! Eu sunt dispus și flexibil pentru a renunța la una dintre candidaturi pentru oricine își dorește. Unirea dreptei înseamnă unirea celor patru: PNL, PMP, USR și PLUS. Nu facem unirea dreptei doi câte doi! Ca să lămurim și lucrul ăsta. Fără Chițac, „combinatorii” nu au ce să caute, el nu e dreapta, reprezintă interesele unui grup economic și nu reprezintă interesele cetățenilor”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.