Ultima sută de metri pentru donațiile din campania inițiată de comunitatea elenă din Constanța. Antoniadis: „Pe 16 decembrie donăm darurile!”

Comunitatea elenă Elpis Constanța și Uniunea Elenă din România organizează și în acest an o acțiune de întrajutorare a comunităților sărace din județ. De Paște și de Crăciun, în fiecare an, președintele comunității elene Elpis, Anton Traian Antoniadis, organizează astfel de donații și anul acesta este rândul a patru localități din sudul județului.

Campania va avea loc pe 16 decembrie și, potrivit lui Antoniadis, termenul limită pentru depunerea donațiilor este luni, 11 decembrie.

„La această dată vom avea deja finalizate listele cu cei care vor primi donațiile și vom începe să facem pachetele. Iar pe data de 16 Decembrie vom pleca pentru a le înmâna darurile. Cei ce vor să participe sunt așteptați să confirme. Vă mulțumim pentru generozitate!”, a spus, luni, Antoniadis.

Cine are bunăvoința și bucuria să dăruiască, o poate face la sediul Comunității elene Elpis Constanța, strada Aristide Karatzali Nr. 16 (teatrul de păpuși) sau la telefon 0241619944.

CITEȘTE ȘI:

Comunitatea elenă din Constanța demarează o campanie umanitară. Constănțenii sunt invitați să participe

„În privința a ceea ce se poate dona, facem precizarea că se primesc donații în alimente (neperisabile) ex. ulei-zahăr-făină-paste-orez…etc, precum și donații în sume de bani, ce vor fi folosite tot pentru a cumpăra alimente. Pentru cei ce vor să facă donații în haine, pantofi, etc. – lucruri de purtat – rugăm a avea în vedere că se va primi îmbrăcămintea nouă, puțin purtată, spălată și dezinfectată. În termen popular spunem că am dori să se doneze acele lucruri pe care și noi le-am purta cu plăcere. Pentru donațiile în afară de cele în bani care vor purta pe chitanță numele donatorului, vă rugam a specifica pe sacoșă/sacul cu haine sau alimente în clar numele donatorului”, preciza Antoniadis, la debutul campaniei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*