UDTTMR a PIERDUT nominalizarea deputatului minorităților! Eserghep trebuie să dea explicații, Ersun Anefi NU va fi candidat la Camera Deputaților

Biroul Electoral Central a decis joi, 13 octombrie a.c., ca fostul subprefect al Constanței, Ersun Anefi, rudă și protejat al unuia dintre cei mai cunoscuți influenți ai orașului nostru, Gelil Eserghep, să NU candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Sforile”, telefoanele, influențele, nu au contat, așa că Ersun Anefi a fost RESPINS de BEC ca să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

anefi1

anefi2

 

3 Comments

  1. Dle Eserghep cred trebuie sa ne dai niste explicatii,este pentru prima oara cind se intimpla asa ceva ,nu esti bun de nimic ai dus uniunea de ripa asa cum ai dus si prm-ul.

  2. Sunt curios sa vad explicatiile domnului ex-presedinte al UDTTMR cu privire la situatie.
    Chiar l-as ruga sa ne onoreze cu un comunicat oficial , eventual inregistrat video si publicat pe youtube . Ne este Dator , noua , Tatarilor ce am fost la acel Congres cu o explicatie clara si concisa. Fara divagatii catre Facebook , subminarea autoritatii , etc. Am pierdut candidatura fie si a unui deputat si in consecinta finantare de la Guvern. Ii multumesc anticipat , in numele tuturor tatarilor pentru eventuala explicatie. Totodata consider ca ne datoreaza niste scuze publice pentru situatia creata. Noi am fost acolo sa alegem viitorul deputat si fondurile ce se vor aloca catre Uniune. Asteptam explicatii. Este datoria dansului. Consideram ca acest esec ce nu a mai avut loc in istoria UDTTMR , este un semnal Mare de Alarma si in consecinta , este datoria ex-presedintelui sa se retraga definitiv din uniune.

    • Raspunde pe dracu sa-l ia . Il doare-n poola. El e smekerul in continuare. El taie si spanzura ! Asa ca ciocul mic si joc de glezne ! Care ai tupeu vino la el in birou la uniune sa-l intrebi ! Aaaaaa ? Care ai tupeu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*