Ucraina IARTĂ și ELIBEREAZĂ deținuții dacă vor să lupte împotriva Rusiei! Se dau și bani: 3.000 de euro/lună pentru FIECARE luptător

O serie de ucraineni cu experiență în operațiuni de luptă conform legii marțiale sunt eliberați din arest, toate sancțiunile fiind ridicate de la aceștia, a anunțat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în discursul său.

A fost luată o decizie dificilă din punct de vedere moral – conform legii marțiale, participanții la ostilități, ucrainenii cu experiență reală în luptă vor fi eliberați din arest și își vor ispăși vinovăți,  toate sancțiunile sunt ridicate”, a spus președintele, conform TASS.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunță faptul că oamenii care luptă cu arma în mână împotriva rușilor vor primi un salariu de 3000 de euro pe lună.

detinuti inchisoare ucraina

Bineînțeles, militarii noștri nu se luptă pentru bani, dar asta azi, mâine. Trebuie să înțelegem că, în acest moment, este cea mai importantă meserie – să fii militar și să îți aperi țara. Trebuie să specific că statul le va plăti, adecvat, munca pe care o depun. Îi vom plăti pe toți cei care țin armele în mâna lor cu 100.000 UAH (n.r. 3.000 de euro) pe lună. Nu trebuie să ne mulțumească nimeni, dar trebuie să știe că această țară le este, cu siguranță, recunoscătoare. Vom continua așa până când războiul se va încheia”, a spus Volodimir Zelenski într-o conferință de presă, potrivit publicației sport.ua.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *